Vi kan lidt af hvert ...

Skal det laves i metal, kan vi hjælpe - uanset om du repræsenterer en virksomhed eller blot er privatperson med en mindre smedeopgave. 

Hydraulik

Vi laver hydraulik af enhver slags. Vi udfører service og kan også klare en komplet udskiftning af alle typer hydrauliske systemer. Vi har også mobil service, hvis jeres hydraulikanlæg går i stykker langt fra Rådved.

Svejsning og konstruktion

Vi mestrer alle typer svejsning og er certificeret til det meste. Vi hjælper gerne med konstruktion af jeres idé - eksempelvis har vi specialkonstrueret mobile borerigge for en kunde.  

Plasmaskæring 

Vi kan håndtere de store pladeopgaver med en plasmaskærer, der kan håndtere plader på op til 6 x 2 meter.

Opgaver for både virksomheder og private

Vi laver husnumre, navneskilte, højbede, grill/pejse, møbler - i jern, aluminium, stål eller rustfrit stål. Egentlig er det kun naturlovene, der sætter grænser for, hvad vi kan lave i metal.

Ingen opgave er i princippet for stor, og ingen er for lille.

Reparation og servicering

Vi reparerer groft sagt alt - fra en plæneklipper til en gummiged. Vi laver gerne serviceaftaler på eksempelvis pumpeudstyr eller hydraulik. Vores servicesbiler dækker hele landet. Grundlæggende kan vi klare det meste inden for reparation og servicering - så giv os et kald, hvis du vil høre, hvordan vi kan hjælpe jer.

Vores historie

Raadved Maskinfabrik blev grundlagt af klejnsmed Lars Holst Jørgensen i april 2004. 

Lars var lidt af en multikunstner, der af og til kunne tænke længe over en kompliceret opgave, før han fandt en tilfredsstillende løsning. Han gik nærmest altid i sit arbejdstøj og sine træsko - også i fritiden. Han repræsenterede en jordbundethed og sindighed, som vandt genklang blandt de kunder, Raadved Maskinfabrik servicerede. 

I 2017 døde Lars, og hans enke, Lene Mønsted Jørgensen, overtog og videreførte hans livsværk. Lene havde et godt kendskab til virksomheden og dens medarbejdere, at hun har sammen med teamet formået at udvikle virksomheden og samtidig sikre den jordbundethed, idérigdom og sindighed, der var Lars' varemærke.

Raadved Maskinfabrik skal også fremover stå på et fundament af ærligt håndværk og innovative løsninger. 

Søren Johansen

Søren Johansen

Smed
Adam Kasperski

Adam Kasperski

Smed
Casper Jørgensen

Casper Jørgensen

Smed
bubble